Cosmo Experiment helder mannelijk orgasme

Hoe hem zo genoegen te geven, zodat hij in orgastische

vuagra

koorts vergeten over de instabiliteit van de valuta en de aankomende reis naar «Onze moeder» als elke cel en scheur op zijn lichaam al is bestudeerd, zijn alle wensen, favoriete houdingen en aangename bewegingen geleerd tot automatisme? Dat wil zeggen, om je favoriete orgasme te geven is niet moeilijk, maar alles is al in staat geweest. Maar wie zoekt naar – hij zal daarom altijd vinden voor volledig nieuwe en nuttige kennis van heren orgasme en zijn capaciteiten, ik ging naar een praktische les in het trainingscentrum «Sex.Rf «samen met onze deskundige Ksenia.

Zoals het meestal gebeurt, kwam ik naar de training met een bruut, want nogmaals. We ontmoetten Ksyusha, die in zijn handen kralen is geplakt, zonder een seconde op te slaan. Aanvankelijk was ik me enigszins geïrriteerd, omdat ik mijn ogen niet van deze kralen kon scheuren. Naarmate het daarna bleef, liet de seksleraar ons alle kracht van psychologische «verankering» zien: ze rangschikte zo veel met hen dat we de volgende keer dat we zeker aan haar zouden herinneren, het was de moeite waard om het verschil te doen. Dus adviseerde ze om met een man te handelen, als er plotseling een taak was ergens op een openbare plaats om het enige en uniek te zijn. Gedraaide kralen rond een lid in handmatige technici, die hieronder worden gepraat en eruit haalden om vrienden te ontmoeten. Natuurlijk samengevoegd het accessoire voordat je je nek versiert. Voila! Alle andere vrouwen bleven overboord.

Het eerste dat de coach me vroeg, is niet mijn naam, of de reden voor zo’n stormachtige en plotselinge verschijning in de les – de vraag stond op met een rand: hoe ver kan ik gaan, proberen om mijn geliefde oneindig plezier te geven? Het is best logisch, ieder van ons zal antwoorden dat het klaar is om over te gaan, als alleen schattig vocht in convulsies van plezier. Gewoon alle gedachten waren over mijn geliefde! Anders, waarom zou ik in de muren verschijnen, waar ze praten over de geheimen van mannelijk orgasme? Maar ik had niet verwacht dat ik vertel en zelfs twee manieren vertoonde: externe en interne stimulatie. Het gebeurt gemakkelijk, maar bereikt door moeilijkheid en training. Aan de externe stimulatie, hoe het niet moeilijk te raden is, omvatten de handmatige technici, anilingus en massage van de regio Penis. Klinkt eng? Ik ben moeilijk om met dergelijke woorden te verwarren, dus wachtte ik echt op het tweede deel van de les, waar we op rubberen dildo’s konden trainen. Praten over de meest geheime punten van plezier bij mannen, waar het potentiële heldere mannelijke orgasme stevig begraven is, benaderen we direct aan opleiding. En hier moet u zeker «uzelf lenen op de neus» de belangrijkste regel in de externe stimulatie en ze nooit verwaarloosd:

Voor een penismassage, eieren en alles wat ongeveer is, gebruiken we smeermiddel. Het is natuurlijk wenselijk dat het smeermiddel siliconen (op water gebaseerd smeermiddel is, is goed voor seksspeeltjes). Zo zachter, bewegingsmasher. Verplichte toestand – de juiste temperatuur. Voordat het smeermiddel aan het lichaam van je man aanbrengt, is het de moeite waard om in haar handen te verwarmen. Wanneer we een massage maken, scheur je de penis niet.

Wat betreft de interne manipulaties met zijn buit en omliggende gebieden, en vooral het anelong-proces, dan heeft toegang tot het mannelijke vijfde punt ver van elke vrouw. Bovendien is niet ieder van ons echt klaar om een ​​dergelijke verantwoordelijkheid op te nemen. Misschien is dit meer van het psychologische moment: uiteindelijk zal deze plaats voor altijd verbonden zijn voor alle mensen met een volledig ander dominant proces in ons leven, wat moeilijk is om seksueel te bellen. Er zijn natuurlijk verschillende mensen met verschillende verslavingen, maar alleen voor het meest vonnis – dit is een gesloten zone voor eventuele inbreuk. Tegelijkertijd weten weinig mensen dat meer dan 71 duizend zenuwuiteinden in de anus zijn, dus het is niet de moeite waard om met rekeningen af ​​te schrijven. «Ik heb het niet geprobeerd – weet het niet» – Eenvoudige waarheid, maar zo moeilijk voor onze perceptie. Als er nog steeds een verlangen om bij de afgrond van plezier in een vrouw aanwezig is, is dat, een zeer belangrijk advies, dat populair is bij een populaire taal aan de luisteraars: om de toegenomen aandacht te brengen van mannen naar de anale zone, kunt u fokken je handen op zijn rug – één hand beweegt naar het hoofd, en de andere naar de benen. De anuszone houdt van de zachte glijdende sensaties en zachte plagende bewegingen van de tong: trek de stralen van de zon in, imiteer de regendruppels en alles wat in de geest komt. Trouwens, het is in deze zone dat er gewoon een schitterend punt is van «per miljoen dollar» – het punt, dat een man naar de hemel zal stimuleren.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

es_ES