Wijzigingen vereisen onze lichamen wat seks is na de zwangerschap en de bevalling

Ongeacht of u een natuurlijke manier bevindt of met behulp van een keizersgedeelte, het is een serieuze test voor uw lichaam – niet alleen de bevalling, maar ook een zwangerschap. Dit plus eigenlijk het uiterlijk van een ander leven naast je, verander je leven en leven van je partner. Niet noodzakelijkerwijs voor het erger, maar waarschijnlijk moet je aanpassen. Sommige jonge moeders zeggen dat je seks hebt na de bevalling – het is alsof je voor de eerste keer seks hebt in het algemeen – volgens de emotionele component.

Gori Gori Clear: libido

Je kunt opmerken dat seksuele verlangen niet zo acuut is als eerder. Ten eerste is het tot op zekere hoogte geassocieerd met fysiologische en hormonale veranderingen in het lichaam. Als u borstvoeding geeft, wordt u actief geproduceerd door prolactine, die seksueel verlangen onderdrukt.

Bijna alle vrouwen die borsten voeren, ervaren een zekere daling van het libido binnen 3 maanden. Dit is normaal, en gedurende zes maanden keert alles terug naar de cirkels.

De hersenen van een vrouw na de bevalling werkt ook anders. Toen wetenschappers de hersenen van de geboorte van vrouwen verkenden en degenen die nooit bevallen, ervoer de laatste veel minder opwinding, kijkend naar sexy afbeeldingen. Hoogstwaarschijnlijk, de reactie van Amigdala, het amandelvormige lichaam, de reactie waarvan bij vrouwen na de bevalling werd verminderd in vergelijking met degenen die nooit bevallen.

Libido is ook verminderd omdat voor een verzadigde seksleven (laten we eerlijk gezegd een min of meer rustige sfeer en rust nodig. En wanneer je een klein kind hebt, chronische vermoeidheid – je nieuwe satelliet. Er is geen seks, gezonde slaap is belangrijker.

Maar het zal niet altijd zo zijn, en je hoeft je geen zorgen te maken over je lagere libido. Jij en je partner zullen zich aanpassen aan een nieuw leven, en Sex zal terugkomen.

Wanneer veilig om seks te hebben?

Het hangt allemaal af van hoe je kind op het licht verscheen.

Maar je kunt meestal seks hebben wanneer je volledig beschadigde weefsels geneest en stopt met bloeden. Meestal schrijft de arts u een controle op na 6 weken na de bevalling, inspecteert u en resulteert in resultaten om het intieme leven te hervatten.

Maar zelfs als de dokter u vertelde dat u nu veilig seks hebt en er geen risico bestaat op schade of infectie, betekent dit niet dat vaginale seks u hetzelfde plezier zal geven als voorheen.

Wat gebeurt er met je vagina?

Vagina, natuurlijk, verandert na de bevalling, omdat het kind zichzelf een uitweg maakt uit de baarmoeder op de generieke paden in de buitenwereld. Om het over te slaan, de weefsels van de vagina. Soms kan de dunne huid tussen de vagina en de anus verward zijn of de dokter haar geeft. Dit wordt episiotomie genoemd.

Vagina kan eruit zien en vilt dan voor de bevalling. Lijkt misschien zachter en «vracht», evenals onmiddellijk na de bevalling, lijkt het als zwelling en alsof ze meer draaide. Dit is normaal, geleidelijk zullen al deze manifestaties afnemen. Wat betreft de breedte, hoewel je vagina nooit naar de prenatale toestand kan terugkeren, zal het je seksleven niet voorkomen als je de versterking van de bekken DNA-spieren neemt.

Oefeningen kunnen op elk moment worden gedaan, kijk je tv of was de gerechten.

Bovendien kunt u het gevoel hebben dat de vagina dan voorheen is. Dit komt door het lagere oestrogeenniveau dan tijdens de zwangerschap. In verpleegkundige oestrogeenniveaus lager dan degenen die de baby met een mengsel voeden, en droogheid kan meer uitgesproken worden. Maar alles komt normaal zodra u stopt met voeden. In de tussentijd kunt u smeermiddel gebruiken om onaangename sensaties te voorkomen.

Advies van de serie «Bedankt, CAP», maar als u pijn voelt tijdens vaginale seks, haast u dan niet. Dit is gewoon niet logisch.

Een Ierse studie toonde aan dat 44% van de vrouwen pijnlijke sensaties ervaart tijdens de penetratie gedurende de eerste drie maanden na levering. Het maakt niet uit hoe kind op het licht verscheen, in je baarmoeder – een enorme wond op de plaats waar de placenten was gehecht en ze heeft tijd nodig om te genezen.

Misschien seks met penetratie als de eerste apotheek belgie intieme ervaring na de bevalling is niet het beste idee. Je kunt masturbatie proberen om te evalueren hoe goed je en comfortabel, welke bewegingen je vreugde geven, en welke – ongemak doen.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

es_ES